Hyldeblomst

Vores hyldeblomstsaft er lavet på håndplukkede hyldeblomster, som vi plukker hos lokale gårdejere. Skærmene skoldes og blandes med økologiske citroner og sukker, hvorefter smagen trækkes ud over en uges tid. Det lave sukkerindhold og de friske blomster giver vores hyldeblomstsaft smagen og duften af ægte dansk sommer.

Æblemost

Vores æblemost laver vi ved at kværne og presse de æbler, som er i sæson. Derfor er vores æblemost aldrig ens, da vi presser løbende i hele sæsonen. Vi har pres med 2-3 sorter og helt op til 10 forskellige sorter blandet. Denne form giver en frisk most, som svarer til at bide i et dejligt, friskt æble.

Solbær

Vores solbærsaft er lavet på lokale solbær, som høstes fra buskene, hvorefter vi håndsorterer dem, således at de bedste bær bliver presset til saft. Herefter koldpresses de i vores lille presser for til sidst at blive tappet i asker. Den rubinrøde farve og smagen af solbær vækker minder om barndommen

Rabarber

Vores rabarbersaft er lavet på håndplukkede jordbær-/ hindbærrabarber, som efterlader en blid og lækker smag af sommer. Saften har ikke et så  højt indhold af oxalsyre som andre rabarbersorter, og er derfor blød i smagen med et strejf af jordbær. Vi snitter med håndkraft vores rabarber, inden de koldpresses til en flot, lyserød saft, som herefter tappes på flaske.