Julebryg

Perfekt til julens retter såsom flæskesteg og andesteg.

I handlen fra 3. november.

Alkohol: 5.5%

Pris: 40,00 DKK

Best of all Summertime

En forfriskende dejlig sommerøl, som er brygget på lige dele pilsner og hvedemalt. Tilsat et strejf af appelsinskal som giver øllet en super frisk karakter.

Perfekt til grillen og haven

Alkohol: 5.5%

Pris: 40,00 DKK

Påsekbryg (helt enkelt)

En kraftig lys ale inspireret af den belgiske Trippel. Øllet er lettere vinøst og har en fin balance mellem sødmen og humlekarakteren, som går fint i spil med krydderierne.

Påskebryg er brygget på tre forskellige malttyper og kandis.

I handlen fra Marts måned.

Alkohol: 8.0%

Pris: 40,00 DKK

Brande Lakrids Stout

Brande Lakrids Stout er et samarbejde imellem Brygmester Mads Deichmann Jensen fra Ikast Mikrobryg og Sommelier Peter Rystok fra Vinhandlen Over Kælderen, Brande.

Øllen er overgæret og brygget på hele fire forskellige malttyper, hvorefter den er tilsat rålakrids. Den er upasteuriseret, og udvikler sig derfor smagsmæssigt stadig i flasken, …ganske som vin.
Brande Lakrids Stout er fyldig, imponerende smagsrig og sort som Brande om natten. Stilen ligger imellem en Porter og Stout, dog med en stor portion personlighed fra Brygmesterens egen hånd.

Alkohol: 6.6%

Pris: 40,00 DKK

Brande Special

Brande Special Øl er et samarbejde imellem Brygmester Mads Deichmann Jensen fra Ikast Mikrobryg og Sommelier Peter Rystok fra Vinhandlen Over Kælderen, Brande.

Øllen er overgæret og brygget på hele fire forskellige malttyper. Den er upasteuriseret, og udvikler sig derfor
smagsmæssigt stadig i flasken, …ganske som vin.

Brande Special Øl er mørk, fyldig og imponerende smagsrig. Stilen ligger imellem en belgisk dubbel og fransk Biere de Garde, dog med en stor portion personlighed fra Brygmesterens egen hånd.

Alkohol: 7.0%

Pris: 40,00 DKK

Hærvejen Enebær Ale

Hærvejens Enebær Ale er en flot mørkebrun overgæret ale, som med sin kraftige karakter er god til kødretter med oksekød og vildt.

Øllet er et autentisk forsøg på, at bringe smagen og duften af hærvejen fra gamle tider ind i Ny Nordisk Øl
Hærvejen gik tidligere gennem store, åbne heder opstået som en rest af træfældning og udpining af agerjord siden oldtiden. Heden er kendt for sine flotte enebærbuske, og langs hærvejen vokser også den gamle lægeplante Røllike.

Med udgangspunkt i disse to gamle danske planter har bryggeren sammensat denne komplekse specialøl.

Alkohol: 6.5%

Pris: 40,00 DKK

Herning Pale Ale

Herning fejrede i 2013 sit 100 års jubilæum som købsstad.

Denne øl blev brygget i anledningen af dette jubilæum, og kom under navnet Herning 100.

Eftersom øllet blev en stor succes, og udsolgt i flere omgange er den nu udkommet i et nyere design og har skiftet navn til Herning Pale Ale. Den er med sin aromatiske humleprofil og fire malttyper en herlig frisk paleale, som passer til de fleste lejligheder.

Alkohol: 5.6%

Pris: 40,00 DKK

Spinderokken

En lys gylden ale med “fed” aromatisk bouquet samt kraftigt hvidt skum.

Velegnet til lette retter med kalvekød eller kraftigere fjerkræ. God frokostøl. Spinderokken er brygget på 4 forskellige malttyper samt 3 forskellige humletyper.

Alkohol: 5,6%

Pris: 40,00 DKK

Uldjyden

En ravgylden ale, med let afviklet skum, hvor Bouquen er let sødlig. Cascadehumlen giver øllet en frisk aroma med en let citrus karakter.

God ledsager til retter med ost og pikante smagsnuancer, evt italiensk antipasti.

Uldjyden er brygget på 4 forskellige malttyper, som sammen giver øllet sin flotte ravgyldne farve.

Alkohol: 6,6%

Pris: 40,00 DKK

Hosekræmmeren

En mørk fyldig ale med et cremet skum samt syrlig bouquet. Velegnet til mørkt kød samt kraftigere braiserede retter (kraftigere danske retter). Alen er inspireret af den klassiske engelske ESB og er brygget på fire forskellige malttyper.

Alkohol: 7,0%

Pris: 40,00 DKK

Lyngheden

Lyngheden er en lys frisk ale med Sazz humle og lyngblomster, som giver øllet en dejlig frisk karakter. Lyngen giver øllet en behagelig duft og aroma af blomsternoter, samt en let bitterhed.

Øllet er brygget på 3 malttyper: Pilsner malt, Cara Pils og Cara Hell.

Alkohol: 4.6%

Pris: 40,00 DKK