Kurser

Bryg dit eget specialøl.
Hos Ikast Mikrobryg kan du brygge dit eget specialøl. Bryghuset tilbyder private, virksomheder eller foreninger, at brygge deres helt egen specialøl. Øllet brygges helt fra bunden på rigtig malt og humle, så der er derfor ingen brug af ekstrakter. Under vejledning af brygmesteren brygger i på et 100 liters anlæg, og I er selv brygmestre for en dag.

Processen
I vil undervejs i brygprocessen få lejlighed til at høre nærmere om de forskellige stadier i ølbrygningen. Brygmesteren vil forklare om de forskellige processer og I vil få lejlighed til, at smage de forskellige malt og humletyper. Endvidere vil der være smagsprøver på bryghusets ølsortiment. Processen tager ca. 4 timer, hvorefter øllet sættes til gæring i ca. 14 dage. Efter endt gæringstid kommer i igen, og tapper øllet på 0,50 liters flasker. I kan nu tage hjem med ca. 170 flasker af jeres eget håndbrygget specialøl.

Den begrænsede plads giver mulighed for grupper op til 6 personer pr. gang 

Prisen med alt inklusiv er 6500,- DKK ( inkl. moms og afgifter) for et privat brygningsarrangement uden videresalg for øje..

Skal du producere din egen specialøl til eksempelvis videresalg, eller som firmagaver. Kontakt da Brygmesteren og hør om dine muligheder.

Skal i have jeres egen Etiket kan dette tilkøbes for en mer pris på 2,00 DKk pr.etiket